yasar_embs2

Yaşar Üniversitesi IEEE EMBS’in düzenlemiş olduğu, Tıp ve Biyolojide Mühendislik konulu seminerlere katıldık.

1 gün boyunca biyomedikal temasında sunumlar gerçekleştirildi. Yaşar Üniversitesi IEEE EMBS Koordinatörü Özgür Özçelik’in açılış konuşmasıyla başlayan sunumlar, Yaşar Üniversitesi EEM Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erol Sezer’in IEEE ve EMBS sunumuyla devam etti.

Daha sonrasında, İzmir bölgesinde bulunan çeşitli üniversitelerden katılan akademisyenler kendi üniversitelerindeki biyomedikal çalışmalarından bahsettiler.

Son olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Prof. Dr. Murat Özgören’in “Sağlık Teknolojilerinde İnovasyon: Biyo-İzmir” konulu sunumunu dinledik.

İzmir bölgesinde biyomedikal alanında ciddi çalışmalar yapılmakta olduğunu ve gelişen teknolojide İzmir’in yerini öğrendik.

yasar_embs

Bu güzel organizasyon için, Başta Özgür Özçelik olmak üzere, Yaşar Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübüne teşekkürlerimizi iletiyoruz.