İYTE IEEE WIE olarak ilkini gerçekleştirdiğimiz “BUGÜN BİZ YARIN SİZ” etkinliğimizden kareler 🙂

Etkinlik kapsamında İzmir’de bulunan Selma Yiğitalp Anadolu Lisesi’ne giderek öğrencileri üniversite hayatına ve mühendisliğe özendirici bir söyleşi gerçekleştirdik.

genel2

Söyleşimiz WIE Başkanımız Gülüm Özdarıcı ‘nın açılış konuşması ile başlayıp tanıtıcı videomuz devam etti.

Ardından WIE Başkan Yardımcımız Gamze Şen Bilgisayar Mühendisliği konusunda öğrencileri bilgilendirdi.

gamze mert

Daha sonra İYTE IEEE Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Emre Namlı Elektrik Elektronik Mühendisliği konusunda bilgilendirici bir konuşma yaptı.

Son olarak arkadaşımız Mert Rüştü Onar Makine Mühendisliği hakkında bilgi verdi.

emre

Etkinliğimiz öğrenci arkadaşlarımızın sorularıyla devam etti. Bu güzel etkinlikte emeği gecen Selma Yiğitalp Anadolu Lisesi öğretmenlerimize ve bize destek olarak etkinliğimizde görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz 🙂 🙂

genel