Bu senenin ilk Ege Bölge Toplantısına katılmak için Pamukkale Üniversitesi’ni ziyaret ettik. Etkinlikten fotoğraflar ve ilk defa EBT’ye katılan bir üyemizin görüşleri :

Kardeş okullar ve araya karışan izükler :)
Kardeş okullar ve araya karışan izükler 🙂

IEEE Day kapsamında toplu çekilen fotoğraf

IEEE Day Fotoğrafımız

Başkanlarımız

Eğlencelerden geriye kalanlar :)

Eğlencelerden geriye kalanlar 🙂

Üyelerimizden Hilal Bursalı’nın katıldığı ilk IEEE etkinliği olan EBT hakkında görüşleri:

Ege Bölge toplantısı sayesinde tanıdığım  IEEE’yi anlatmak hiç de kolay olmayacak.

Neden mi dersiniz çünkü IEEE ortamını ne kadar anlatsam da havada kalacak sözlerim.

O kadar çok kendinizi keşfedeceğiniz toplulukları var ki inanın hangisine kendinizi atıcağınızı şaşıracaksınız. Eğitimlerin yanı sıra, bir topluluk içinde nasıl davranılmasını gerektiği,kendinizi ifade etmeyi ya da görev paylaşımının nasıl olması gerektiği gibi özelliklere farketmeden sahip olacaksınız .

Eğitimler,geziler,görevler derken harika dostluklar kuracaksınız binbir çeşit üniversitenin binbir çeşit bölümünden…

Ve emin olun sizin üstleriniz size herkesten çok sıcak davranacaklar çünkü onlar da sizler gibi; karşınıza sadece“Ayhan Epik”ler çıkar Türkiye Öğrenci Temsilcisi olduğunu belirtmeden.

Birşeyler öğrenip dostluklar kurmakla kalmayıp birçok şehir görme imkanınız da olur.

Daha daha daha bir sürü şey var ama dediğim gibi anlatmakla olmuyor,tek pişmanlığım bu grubu geç farketmem ve inanın IEEE de kendinizi özel hissediceksiniz 😉