Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsüne Teknik Gezi Düzenledik.

ege_1

IYTE IEEE EMBS olarak 22 Aralık Pazartesi günü Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsüne teknik gezi düzenledik. Arş. Gör. Demet Havaçeliği’nin Enstitü tanıtımı ve basit uyuşturucu maddeler konulu sunumunu dinledik. Daha sonrasında Arş. Gör. Caner Bey’in Uyuşturucu ve Uyarı Maddelerin Kimyasal ve Moleküler Yapıları, Madde Bağımlılığı Tedavileri ve İlaç Bilimleri konulu sunumlarını dinledik.

ege_2

Sunumlar sonrasında Arş. Gör. Rukiye Döğer eşliğinde, Toksikoloji, İlaç Bilimleri laboratuvarlarını ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezini gezdik. Buralarda cihaz tanıtımları ve teknik konularda bilgiler aldık.

ege_3

Bizleri kabul eden Ege Üniversitesi Madde Bağımlılığı, Toksikoloji ve İlaç Bilimleri Enstitüsüne, Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Serap A. Akgür’e ve gezimizde bizlere sunumlar yapıp, laboratuvarlarını gezdiren Araştırma Görevlileri; Rukiye Döğer, Demet Havaçeliği ve Caner Bey’e teşekkür ederiz.