Yrd. Doç.Dr Oytun ERBAŞ’ı , Aşk ve Bağlanmanın Nörobiyolojisi adlı konferansı için okulumuzda ağırladık.

DSC_0190

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü IEEE EMBS öğrenci topluluğu olarak 25 Aralık tarihinde  Yrd. Doç Dr. Oytun ERBAŞ’ı okulumuza konuk ettik.

Gaziosmanpaşa Tıp Fakültesi Fizyoloji ana bilim dalında görev almakta olan Yard. Doç.  Dr. Oytun ERBAŞ , Aşk ve Bağlanmanın Nörobiyolojisi isimli  konferansında bizlere aşk mekanizmasını, organizmamızın aşka verdiği tepkileri ve ödül sistemini anlattı.

2014-12-25 16.28.34

Konferansı boyunca  aşkın anatomik boyutuna değinerek,beyin mekanizması ve sinirsel bağlantılar eşliğinde  duyguların işleyiş sistemini açıkladı.

Nörobiyoloji ve hormonlar hakkında hazırlamış olduğu sunum ve videolar sayesinde katılımcı arkadaşlarımıza keyifli ve eğitici dakikalar yaşattı.

Öğrenci arkadaşlarımız ve hocalarımızın da katılımıyla okulumuzdaki Erdal Saygun amfisinde  gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde herkesin kafasındaki soru işaretleri bir nebze olsun kalktı ve etkinlik sonrası konu hakkında geniş bakış açısı sağlayacak faydalı bilgiler edinildi.

2014-12-25 18.34.35

Başta eğlenceli ve öğretici konferansından dolayı İYTE İEE EMBS öğrenci topluluğu olarak Sayın Yard. Doç.Dr. Oytun ERBAŞ’a ardından konferansımızı izlemeye gelen ve salonu hıncahınç dolduran herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

But first, let me take a selfie!

2014-12-25 20.54.57